Valdebatt om tech- och konkurrenskraftsfrågor med kandidater till Europaparlamentet

Vad är viktigt för våra partier inom tech- och digitaliseringsområdet de närmast fem åren i Europaparlamentet? Hur säkrar vi jobben och Europas framtida konkurrenskraft? Behövs fler eller färre regler på EU-nivå?

Det är några av frågorna vi kommer att diskutera måndagen den 29 april kl 11.30–13.00 när TechAlliansen, i samarbete med EU-kommissionens representation i Sverige, bjuder in till en valdebatt i Europahuset där kandidater till Europaparlamentet och riksdagsledamöter kommer att delta.

Bekräftade deltagare hittills är Evin Incir (S), Arba Kokalari (M), Charlie Weimers (SD), Svante Linusson (C) och Linda Westerlund Snecker (V).  

Under den gångna mandatperioden har ett flertal nya regler inom det digitala området vuxit fram och vi förväntar oss att digitala och konkurrenskraftsrelaterade frågor kommer att prioriteras även under nästa mandatperiod. Utifrån detta vill vi försöka bidra till en konstruktiv debatt på området som kan hjälpa oss att formera en väg framåt i den digitala omställningen.

Vi bjuder på lättare förtäring från kl 11.30 innan debatten börjar kl 12.00.

Anmälan till info@techalliansen.se senast 22 april.  

 Vad? Valdebatt om tech- och konkurrenskraftsfrågor inför Europaparlamentsvalet

När? Måndag den 29 april kl 11.30 – 13.00

Vart? Europahuset, Regeringsgatan 65, Stockholm 

Varmt välkomna!

Praktisk information

När: måndag 29 april 2024, kl. 11.30 – 13.00 (CEST)

Var: Europahuset, Regeringsgatan 65, 111 56 Stockholm, SverigeSpråksvenska